Familiebedrijf sinds 1968

Ons bedrijf, Garage Moor bvba, werd in 1968 gesticht door Alfred Moor en is tot heden een echte familiebedrijf gebleven.

 

Naast het onderhoud van wagens van alle merken specialiseerde Alfred Moor zich reeds vroeg in handel en service van Mercedes-Benz voertuigen. Omdat een goede correcte service belangrijk is investeerde de heer Moor snel in een eigen carrosserieafdeling en bandenservice.

 

In 1993 vervoegde Birgit Moor, de dochter van de stichter, het bedrijf en nam de administratie op zich. Omdat elektronica in de wagens belangrijker en belangrijker werd investeerde garage Moor reeds begin 1990 in de modernste diagnostiektoestellen om zodoende met de technische evolutie van de markt mee te kunnen. Uw wagen is onze zorg en daarom vinden we het als bedrijf ook belangrijk dan ons personeel heel regelmatig deelneemt aan technische opleidingen.

 

2003 betekende een nieuwe stap voor ons bedrijf : Andreas Peil en Birgit Peil-Moor beslisten om het bedrijf over te nemen. Daardoor werd de toekomst van onze garage veilig gesteld. Een eigen internetsite en een verregaande specialisatie in het merk Mercedes-Benz volgden snel.

 

Doordat ons bedrijf rechtstreeks haar wagens aankoopt bij Mercedes, zonder tussenhandelaar, kunnen wij korter op de bal spelen, een scherpe prijs verzekeren, kwaliteitsvolle wagens aanbieden en een vlotte service leveren!

 

Als u dus op zoek naar een mooie tweedehands of directiewagen van Mercedes, aarzel niet, het is zeker de moeite waard om bij Garage Moor langs te komen!